Despre Love-Made

De ce Love-Made?

Love-Made înseamnă ceva ce fac cu plăcere şi în care pun suflet, fie că este un balsam de buze natural şi hrănitor pentru cineva drag, un parfum delicat pentru o persoană specială, un fel de mâncare nou pentru familie, un desert delicios pentru iubit, o excursie inedită sau un răsfăţ numai şi numai pentru mine.

Ideea blogului a venit din dorinţa de a inspira şi motiva , în mod special pe mine însumi. Love-Made by Aiyana nu este “another beauty blog”. Iniţial “scânteia”  a venit de la produsele hand-made descoperite de mai puţin de un an – sunt încă la început, abia am cumpărat ingrediente şi aştept să îmi fac curaj să creez primul produs Love-Made. Şi dacă tot m-am decis, de ce să nu scriu şi despre produsele cosmetice pe care mi le cumpăr într-o veselie ce îmi goleşte cardul în fiecare lună, sau despre reţetele pe care îmi place să le decupez de pe unde apuc deşi ştiu că pe internet găsesc mai multe decât pot duce.

Mi-aş dori ca toată lumea să folosească produse făcute 100% cu ingrediente naturale, home-made, şi cu toate astea să ne simţim şi să fim frumoşi. Mi-aş dori ca toată lumea să mănânce sănătos, şi cu toate astea să nu ne refuzăm micile plăceri gurmande. Mi-aş dori să nu uităm să facem câte ceva şi pentru noi înşine, să facem ceea ce ne place.

Ideea e ca acest blog să nu mă lase să uit niciodată ceea ce îmi place cu adevărat să fac, ceea ce mă face fericită – tot ceea ce fac cu dragoste.

2 comentarii la „Despre Love-Made”

  1. Foarte frumos!FeIicitari!!!
    Pupici!
    Miki

  2. al`Thor a spus:

    Felicitari pentru initiativa! Succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s