Etichete

, , , , , , , , ,

Am intrat din nou in Sephora, doar din intamplare (pentru ca deja profitasem de reduceri, am aratat ce mi-am luat aici) si am descoperit o promotie foarte interesanta la produsele Fred Farrugia.

Nu prea este un brand cunoscut in Romania, eu am citit prima oara despre produse intr-o revista si mi-au trezit interesul, am vrut sa cumpar la vremea respectiva insa mi s-au parut cam scumpe, ce am vrut eu sa cumpar era pe la 70 de lei, insa nu mai stiu exact ce era…

Foarte pe scurt, Fred Farrugia este un tip (makeup artist :P) care a lucrat multi ani pentru Lancome, a inventat Juicy Tubes, si a pornit dupa aceea propria afacere ce ii poarta numele. Este in esenta o linie de makeup revolutionara prin faptul ca este modulara si ultra-portabila.

Ideea principala este sa usureze procesul de makeup, atat prin portabilitate cat si prin aplicare – produsele se pot aplica foarte usor si cu degetele. Partea cu portabilitatea o sa o intelegeti dupa ce vedeti pozele 😀

DSCN5596Click pentru marire

Mi-am luat 2 produse – Summer Kit cu 33 de lei (!), si un modul Smoky eyes cu 15 lei. Toate modulele pentru ochi erau 15 lei, modulele pentru buze si cele cu blush erau 13 lei.

Kit-ul contine 3 module precum si cele 2 module din extremitati, dintre care unul e oglinda. Intre ele se pot insera un numar nelimitat de module, de exemplu in poza este un bronzer crema, un modul cu 2 farduri de ochi si unul cu gloss.

DSCN5610Click pentru marire

Am primit cadou si o mostra de ser Clarins:

DSCN5597Click pentru marire

Per total sunt foarte multumita de faptul ca iti poti customiza setul de machiaj dupa cum vrei prin faptul ca este alcatuit din module, si il poti lua cu tine oriunde fara grija ca patesc ceva fardurile.

Despre cat de bune sunt voi scrie probabil intr-o postare viitoare 🙂 Si probabil maine ma voi duce sa mai iau cateva module, nu de alta dar pretul e fenomenal!

Anunțuri