Etichete

, , , , , ,

Continuă seria „Review-uri Amway by Mona” 🙂

Vă las cu review-ul unui deodorant din gama BODY SERIES, enjoy!

Probabil ati tot cautat prin magazine si site-uri un antiperspirant care sa faca fata  zilelor  stresante, calduroase si obositoare prin care suntem supusi/supuse sa trecem.

Ca sa va fac cumparaturile putin mai usoare, va recomand  un produs destul de eficient, zic eu 🙂 Recunosc  ca  este primul produs care m-a cucerit din tot ceea ce are Amway de vanzare.

Descriere:

Roll-on-ul face parte din gama Body Series. Acesta nu lasa urme, fiind transparent si are o uscare rapida (de preferat totusi sa stati  5 minute inainte sa va imbracati).

Dimensiuni: 100 ml

Pret: 38 Ron.

Nota 10 – toata familia mea  il foloseste,  de peste 5 ani. De ce? Pentru ca pur si simplu nu ai nici o grija cu transpiratia pe timpul verii (si nu numai).

Parfum: destul de discret.

Recomand să folosiţi cu multă încredere!

 

Later edit: ingredientele, as requested, sunt:

aqua, aluminium chlorohydrate, proplylene glycol diethylhexanoate, steareth-2, steareth-20, usnea barbata extract, alcioxa, glycine,parfum, propylene glycol, apha – isomethyl lonone, amyl cinnamal, benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, eugenol, hexyl  cinnamal, isoeugenol,limonene, linalol.

Anunțuri