Etichete

, , , , , , , , ,

Made in RO se vrea a fi o campanie personală de descoperire şi promovare a produselor româneşti. De ce? Pentru că sunt multe produse româneşti foarte bune care nu au un buget de marketing pe măsura rivalilor de pe piaţă, pentru că au mult mai puţine ingrediente nocive (un avantaj, probabil singurul, al faptului că suntem în urmă cu tehnologia şi ultimele „descoperiri” artificiale), şi nu în ultimul rând pentru că trebuie să ne susţinem economia şi producţia proprie pe cât putem.

Aşadar, la cât mai multe vizite la Plafar 🙂 Ultima oară am luat:

  • Dermapin, 13 RON

Producător: Complex Apicol Veceslav Harnaj – pentru a vedea gama întreagă de produse apăsaţi aici

  • Favisan şampon nutritiv pentru creşterea părului, 11 RON

Producător: Laboratoarele Favisan – pentru a vedea gama întreagă de produse apăsaţi aici

Click pentru mărire

  • Dermapin este o loţiune pentru păr cu lăptişor de matcă şi polen.Ce face? Îngrijeşte şi regenerează părul, combate seboreea şi mătreaţa.

Ingrediente: alcool, apă, parfum, polen, lăptişor de matcă, colesterol, resorcinol.

  • Favisan şampon nutritiv pentru creşterea părului

 

Ce face? Conferă rezistenţă, supleţe, volum şi strălucire.

Ingrediente: apă, sodium laurylsulfate, sorbitolum, lamesoft, sodium chloride, Triticum germinatum (germeni de grâu), Hippophae rhamnoides (cătină), juglans regia (nuc), sodium citrate, Foeniculum vulgare ess oil (ulei esenţial de fenicul), Lavandula angustifolia ess oil (ulei esenţial de lavandă), pantothenic acid (vitamina B5), unt de cacao, sodium tetraborate, spirulina platensis (spirulină).

URMEAZĂ REVIEW

P.S. – Am decis să le încerc separat pentru a observa mai bine efectele, şi voi începe cu Dermapin din simplul motiv că…expiră destul de repede 😀

UPDATE: Pentru review Dermapin click aici.