Etichete

, , ,

O reţetă foarte simplă (şi cu atât mai bună), învăţată de la gazda la care am stat în Grecia:

Ingrediente:

Obligatorii

  • pâine prăjită (eu am avut făcută în casă la aparat, de aceea nu e foarte aspectuoasă)
  • ulei de măsline (obligatoriu extra virgin; noi am folosit, evident, ulei de măsline din Grecia 🙂 )
  • busuioc/oregano
  • sare şi piper

Facultative

  • usturoi
  • măsline
  • orice altceva vă place şi vi se pare că se potriveşte

Click pentru mărire

Preparare:

1. După ce prăjiţi pâinea, preferabil cât e încă caldă, turnaţi din belşug ulei de măsline şi presăraţi oregano sau busuioc.

Acesta e basic-ul, după aceea puteţi să:

2. Tăiaţi usturoiul mărunt şi presăraţi în acelaşi mod ca busuiocul/oregano. Sau, puteţi freca usturoiul de pâinea caldă în stilul bruschetelor italieneşti:

3. Puteţi de asemenea presăra măsline sau orice altceva doriţi.

Rezultatul:

Click pentru mărire

SĂ AVEM POFTĂ BUNĂ!

Anunțuri